KURSUS


Fatninger

IMG 7102 Lille
IMG 7070
GRUNDKURSUS

Fatninger

På dette kursus vil du blive introduceret til forskellige traditionelle og utraditionelle fatningsteknikker. Vi skal være kreative med opbygning af diverse trådfatninger, lave forrivninger og udføre grabbefatninger af plade til f.eks. charttonfatninger, og så skal vi tale om, hvordan fatningerne kan indgå i en smykkesammenhæng. 

Kan jeg deltage?

Ja, kurset er tilrettelagt, så sværhedsgraden tilpasses den enkelte kursist, men det vil være en fordel, hvis du har taget et grundlæggende guldsmedekursus først.

Muligheder

Har du ønsker om udførelse af specielle fatningstyper, kan det lade sig gøre inden for kursets rammer. Der arbejdes med håndværktøj, uden brug af maskiner, andet end en micromotor. Der lægges ikke vægt på færdige smykker, men hvis tiden er til det, får du mulighed for at lave simple smykker, hvor fatningstyperne kan indgå.

Marts

Weekend

Kr. 2250

Dato

25/3 – 26/3

Tidspunkt

10:00 – 16:00

Kursusinfo

Susan Stegeager

Der er ingen forudsætninger, men grundlæggende kendskab til at save, file og lodde hjælper.

Der er maximum 8 personer på mine hold

Messing og ziakoner indgår i kursusprisen. Det er muligt at medbringe egne materialer som f.eks. sølv og div. sten. Du kan medbringe skitsebog til tegninger og opskrifter undervejs i kurset.

Du tilmelder dig ved at booke og betale for kurset her i webshoppen.

Når virksomheder booker kurser, tillægges kursusprisen moms.