STEGEAGER JEWELLERY

Guld øreringe

Jeg designer stilrene guld øreringe med unikke detaljer. Du kan både finde elegante guld øreringe, som kan kombineres, så du kan skabe dit helt eget look, og mere særegne og iøjnefaldende ørestikker, som fremstår smukke alene på øret.

Find dit eget udtryk.

Derfor skal du gå med guld øreringe

Øreringe er noget særligt, fordi de i højere grad end andre smykker skal kunne komplimentere både beklædning og ansigt. Med øreringe – ikke mindst guld øreringe – markerer du derfor din stil meget tydeligt. Du har samtidig mange muligheder for at kombinere øreringe til et spændende look. Du kan bære øreringe symmetrisk eller asymmetrisk; du kan sammensætte øreringe i forskelige størrelser fra samme kollektion; du kan sammensætte ørestikker og kreoler/hoops – der er fantastisk mange muligheder for at skabe et personligt udtryk.

Sammensæt dine guld øreringe fra en af mine kollektioner

I mine kollektioner vil du finde guld øreringe i et enkelt og stilrent design, som kan sammensættes til et mere markant og spændende udtryk. I min Deadwood-kollektion er de fleste øreringe lavet i to forskellige designs og i to forskellige størrelser. Det giver mange muligheder for at skabe et spændende look, som også er stilfuldt. Tag et kik på Deadwood- og Deadwood Square-kollektionerne.

Kombiner ørestikker og kreoler

Jeg elsker at kombinere ørestikker og kreoler/hoops. Det gør mit udseende mindre konformt og mere spændende og overraskende for beskueren. Klik ind på Chamboo-kollektionen og Deadwood-kollektionerne og prøv at kombinere guld øreringe.

Markante guld øreringe, som fremstår smukke som sæt

Nogle øreringe fremstår så særegne i deres stil, at de egner sig rigtig godt til at blive båret alene som et sæt. Prøv at tage et kig på min No Waste-kollektion: Hvert par er savet ud af én plade, hvor “indmaden” i den ene ørestik udgør den anden ørestik. Hvert af disse sæt kan så enten bæres i samme øre, eller du kan sætte hver del af sættet i hvert sit øre.

Mangler du et nyt sæt øreringe i guld til hverdagen eller til den næste store begivenhed? Tag et kig her på siden eller få inspiration på vores facebookside.

Kvalitet og design af guld øreringe er førsteprioritet


Guld øreringe i et kreativt og gennemarbejdet design – ikke copy paste

Som med alle mine andre smykker stræber jeg efter at designe guld øreringe, som har personlighed, fortæller en historie og skaber en god balance mellem det enkle og det ekstraordinære. Mine guld øreringe er stilrene med unikke detaljer og kan bæres både til højtideligheder og i hverdagen.

Jeg stræber efter at skabe smykker, som forener kunstnerisk udtryk, enkel elegance og praktisk brugbarhed. Hver kollektion og hvert enkelt smykke gennemgår en grundig designproces med kreative eksperimenter, som først afsluttes, når smykkerne udtrykker deres egen personlighed og fortælling. Ingen masseproduktion, ingen springen på sidste nye trends – kun godt håndværk og gennemtænkt design af tidløse smykker.

Kvalitet før kvantitet

Som erfaren og certificeret guldsmed med en stor passion for design og materialer kan du være sikker på, at mine guld øreringe er af høj kvalitet. Alle Stegeager smykker er designet og lavet af mig selv. Jeg har lagt mange timer i at udvikle originale designs og lave smykkerne i høj kvalitet.

De guld smykker, jeg selv går med, er ofte prototyper og designudkast til kommende kollektioner. Det gør mig mere sikker på smykkets fysiske og visuelle holdbarhed, og hvordan det opleves af andre. Og så sikrer jeg mig, at smykket er behageligt at have på.

Stegeager guld øreringe er lavet i massivt guld

Jeg lægger vægt på holdbarhed og bæredygtighed. Alle guld ringe er lavet af massivt 14 karats genanvendt guld. 14 karat giver den helt rigtige farve, formbarhed og hårdhed – og så kan det holde resten af dit liv. Massive guld smykker bliver smukkere med tiden, patina gør dem kun pænere og mere personlige.

Få rådgivning til dit valg af guld øreringe

Jeg gør en dyd ud af at sparre med mine kunder om valg af smykker, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige smykker, der passer netop til dem. Ring eller skriv eller besøg mig, så tager vi snak om smykker.

Besøg mit showroom og prøv mine guld øreringe

Du er meget velkommen til at besøge mig i mit showroom og værksted på Vesterbro i København. Her kan du prøve mine smykker, og vi kan tage en snak om stil og valg af smykker.

Få dine guld smykker designet personligt til dig

Jeg har specialiseret mig i at designe smykker sammen med kunden. Så hvis du drømmer du om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af, så er jeg den, du skal kontakte.

Læs mere om Personligt Designede Smykker.

Godt at vide om guld øreringe


Hvad er guld øreringe lavet af?

Rent guld er virkelig blødt. Derfor legerer man guldet med andre metaller, fx sølv, kobber og palladium, for at gøre metallet hårdere, så det kan bruges til smykker.

Legeringerne bruges også til at opnå den rette farve. Almindeligt gult guld er normalt blandet med sølv og kobber. Blander man fx mere kobber, bliver guldet mere rødt

Jeg anvender 14 karat guld, fordi det giver en dejlig guldfarve og god balance af hårdhed og formbarhed.

Garantien for guldets kvalitet

Den enkle guldsmed stempler sine guld smykker 585 for 14 karat og 750 for 18 karat og ”underskriver” med et navnestempel.

Guldsmeden står herefter inde for, at de guld smykker, der er blevet solgt, har den værdi, de er blevet stemplet med.

Vælg det rigtige design af guld øreringe

Alle øreringe i kollektionerne Deadwood og Deadwood Square kan købes i to forskellige design – en model A og model B. Du kan vælge det klassiske look med to ens øreringe (Model A + A eller B + B). Eller du kan skabe et anderledes udtryk med to forskellige modeller (A + B). Det er også rigtig flot at have de to forskellige modeller i – måske i to forskellige størrelser – samme øre. Øreringene sælges enkeltvis. De vil være blankpolerede ved modtagelse.

Sådan plejer du dine guld øreringe

Du kan selv vedligeholde dine guld smykker ved med jævne mellemrum vaske dem i varmt vand, lidt sæbe og en blød tandbørste.

Når de trænger til en grundig rensning, kan du komme forbi mit værksted, så renser jeg dem for dig.