STEGEAGER JEWELLERY

Sølv øreringe

Jeg designer stilrene sølv øreringe med unikke detaljer. Du kan både finde enkle og elegante sølv øreringe, som kan kombineres, så du kan skabe dit helt eget look, og mere særegne og iøjnefaldende ørestikker, som fremstår smukke alene på øret.

Gå på opdagelse, kombiner smykker og find dit eget udtryk.

Derfor skal du gå med sølv øreringe

Øreringe er noget særligt, fordi de i højere grad end andre smykker skal kunne komplimentere både beklædning og ansigt. Med øreringe markerer du derfor din stil meget tydeligt. Du kan bære dem symmetrisk eller asymmetrisk; du kan sammensætte dem i forskelige størrelser; du kan sammensætte ørestikker og kreoler – der er fantastisk mange muligheder for at skabe et personligt udtryk. Med sølv øreringe har du samtidig muligheden for at sammensætte et mere “let” og uhøjtideligt look end med guld.

Sammensæt dine sølv øreringe fra en af mine kollektioner

I mine kollektioner vil du finde sølv øreringe i et enkelt og stilrent design, som kan sammensættes til et mere markant og spændende udtryk. I min Deadwood-kollektion er de fleste øreringe lavet i to forskellige designs og i to forskellige størrelser. Det giver mange muligheder for at skabe et spændende look, som også er stilfuldt. Tag et kik på Deadwood- og Deadwood Square-kollektionerne.

Markante sølv øreringe, som fremstår smukke som sæt

Nogle øreringe fremstår så særegne i deres stil, at de er flotte alene, andre egner sig rigtig godt som et par. Prøv at tage et kig på min No Waste-kollektion: Hvert par er savet ud af én plade, hvor “indmaden” i den ene ørestik udgør den anden ørestik. Hvert af disse sæt kan så enten bæres i samme øre, eller du kan sætte hver del af sættet i hvert sit øre.

Mangler du et nyt sæt øreringe i sølv til hverdagen eller til den næste store begivenhed? Tag et kig her på siden eller få inspiration på vores facebookside.

Kvalitet og design af sølv øreringe er førsteprioritet


Sølv øreringe i et kreativt og gennemarbejdet design – ikke copy paste

Som med alle mine andre smykker stræber jeg efter at designe sølv øreringe, som har personlighed, fortæller en historie og skaber en god balance mellem det enkle og det ekstraordinære. Mine sølv øreringe er stilrene med unikke detaljer og kan bæres både til højtideligheder og i hverdagen.

Jeg stræber efter at skabe smykker, som forener kunstnerisk udtryk, enkel elegance og praktisk brugbarhed. Hver kollektion og hvert enkelt smykke gennemgår en grundig designproces med kreative eksperimenter, som først afsluttes, når smykkerne udtrykker deres egen personlighed og fortælling. Ingen masseproduktion, ingen springen på sidste nye trends – kun godt håndværk og gennemtænkt design af tidløse smykker.

Kvalitet før kvantitet

Som erfaren og certificeret guldsmed med en stor passion for design og materialer kan du være sikker på, at mine sølv øreringe er af høj kvalitet. Alle Stegeager smykker er designet og lavet af mig selv. Jeg har lagt mange timer i at udvikle originale designs og lave smykkerne i høj kvalitet.

De smykker, jeg selv går med, er ofte prototyper og designudkast til kommende kollektioner. Det gør mig mere sikker på smykkets fysiske og visuelle holdbarhed, og hvordan det opleves af andre. Og så sikrer jeg mig, at smykket er behageligt at have på.

Få rådgivning til dit valg af sølv øreringe

Jeg gør en dyd ud af at sparre med mine kunder om valg af smykker, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige smykker, der passer netop til dem. Ring eller skriv eller besøg mig, så tager vi snak om smykker.

Besøg mit showroom og prøv mine sølv øreringe

Du er meget velkommen til at besøge mig i mit showroom og værksted på Vesterbro i København. Her kan du prøve mine smykker, og vi kan tage en snak om stil og valg af smykker.

Få dine smykker designet personligt til dig

Jeg har specialiseret mig i at designe smykker sammen med kunden. Så hvis du drømmer du om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af, så er jeg den, du skal kontakte.

Læs mere om Personligt Designede Smykker.

Godt at vide om sølv øreringe


Vælg det rigtige design af sølv øreringe

Alle øreringe i kollektionerne Deadwood og Deadwood Square kan købes i to forskellige design – en model A og model B. Du kan vælge det klassiske look med to ens øreringe (Model A + A eller B + B). Eller du kan skabe et anderledes udtryk med to forskellige modeller (A + B). Det er også rigtig flot at have de to forskellige modeller i – måske i to forskellige størrelser – samme øre. Øreringene sælges enkeltvis. De vil være blankpolerede ved modtagelse.

Hvad er sølv øreringe lavet af?

Mine sølv smykker er lavet af 925 Sterling sølv. Sølv smykker hos Stegeager Jewellery fremstår altid som sølv, dvs. jeg forgylder ikke for at få det til at ligne guld.

Sådan vedligeholder du dine sølv øreringe

Du kan selv vedligeholde dine sølv smykker ved med jævne mellemrum vaske dem i varmt vand, lidt sæbe og en blød tandbørste.

Sølv er blødt, så du vil opleve, at det ved almindelig brug hurtig kan få mærker og ridser – en ”slidtage”, som i nogle tilfælde kan være rigtig fin. Afhængig af tykkelsen på dine sølv øreringe, kan de også miste formen, men det kan som regel fikses ret nemt.

Når dine øreringe trænger til en kærlig hånd – hvad enten det drejer sig om, at de skal pudses op, rettes op eller blot renses – kan du komme forbi mit værksted, så klarer jeg det for dig.