Stegeager Jewellery

GULDSMED VESTERBRO

Butik
Smykkekurser
Værksted

Vesterbrogade 144B

1620 København V.

Danmark

susan@stegeager.com

+45 40 58 58 54

Din guldsmed Vesterbro – service og kvalitet i særklasse

Min butik og værksted ligger på det livlige Vesterbro i hjertet af København. Jeg elsker at tale med min kunder og levere både top-service og en god oplevelse. Mine smykker er håndlavede i høj kvalitet. Du får smykker i originalt og stilrent design med personlighed og attitude. Uanset om du køber en guldring, sølvørering eller en diamantørestik, vil du fornemme det arbejde og den kærlighed, der er lagt i smykket.

Fælles for mine smykker

  • Høj kvalitet uanset materialet
  • Mine smykker fortæller en unik historie og har sin egen karakter
  • Jeg har brugt tid og omtanke på at designe hvert enkelt smykke
  • Alle mine smykker er fremstillet med hensyn til cirkulær og bæredygtig produktion

Alle er velkomne hos guldsmeden på Vesterbro

Folk kommer ind til guldsmeden på Vesterbro af mange forskellige grunde. Nogle unge kvinder kikker ind, fordi de har set mine smykker på instagram. En mand vil have mig til at specialdesigne vielsesringe til ham og hans udkårne. Nogle kommer for at få repareret deres smykker. Andre skal have re-designet gamle arvestykker. Og så får jeg besøg af en masse glade smykkeentusiaster, som jeg underviser på mine smykkekurser. Fælles for dem alle er, at smykker betyder noget i deres og deres kæres liv.

Så kik endelig ind forbi din guldsmed på Vesterbro. Her kan du kikke nærmere på mine kollektioner og vi kan tage en snak om smykkerne, hvad enten du er interesseret i guldsmykker, sølvsmykker eller diamantsmykker. Du er meget velkommen!

Guldsmed Vesterbro - Smykker, Værksted, smykkekurser

Fortæl mig om dine ønsker,

eller spørg mig om hvad som helst

Sådan finder du vej til guldsmeden på Vesterbro

Tag metro eller bus til Vesterbro

Din Guldsmed Vesterbro er let at finde. Kommer du fra Københavns Hovedbanegård, kan du tage metroen til Enghaveplads og gå det sidste stykke via Enghavevej til Vesterbrogade.

Bus nr. 7A kører gennem hele Vesterbro – ud af Vesterbrogade fra centrum. Bussen kører hvert 5. minut, så der er ingen undskyldning for ikke at kikke forbi guldsmeden på Vesterbro.

Benyt lejligheden til at opleve Vesterbro

Vesterbro er kendt for sit red light district. Førhen var det et fattigt arbejderkvarter i København. I dag er Vesterbro et hipt område i København – og på verdensplan.

Vesterbro strækker sig fra Københavns Hovedbanegård og hele vejen ud til Valby i sydvest, Frederiksberg i vest og Nørrebro i nordvest. Her er masser af muligheder for at shoppe og besøge restauranter og barer. Ungdommen på Enghaveplads, Gourmet på Værnedamsvej, hipt miljø i Kødbyen og red light på Istedgade giver attraktive oplevelser på Vesterbro. Så kombiner dit besøg hos Guldsmed Vesterbro, Stegeager Jewellery, med andre andre spændende oplevelser i bydelen.

Guldsmed Vesterbro. Billede fra Enghaveplads.