STEGEAGER JEWELLERY

Sølv ringe

Jeg designer og fremstiller stilrene sølv ringe med unikke detaljer, som kan kombineres og stackes, så du kan skabe dit eget udtryk.

Gå på opdagelse, kombiner smykker og find dit eget udtryk..

Vis flere smykker Vis færre smykker

Hvorfor skal du gå med sølv ringe?


Personlighed og stil med sølv ringe

Sølv ringe giver mange forskellige muligheder for at tilføre dit udseende ekstra personlighed og stil. Det er et af de hvideste metaller, der findes og kan derfor poleres virkelig blankt og skabe stor opmærksomhed med sin lysende spejllignende oveflade. Ringe kan symbolisere kærlighed, troskab og status, men i dag bærer vi lige så ofte ringe som en måde at udtrykke personlighed og stil på, eller for at skabe et markant udtryk, der skiller sig ud.

Stegeager Jewellery stræber efter at designe sølv ringe, der har personlighed, fortæller en historie og skaber en god balance mellem det enkle og det ekstraordinære. Mine sølv ringe kan bæres både til højtideligheder og i hverdagen.

Er du tvivl om, hvilken slags ring som skal være din næste? Tjek vores ringe ud her på siden eller på vores facebookside for mere inspiration.

Sammensæt dine sølv ringe med andre smykker

I mine kollektioner vil du finde sølv ringe i et enkelt og stilrent design, som kan sammensættes eller stackes til et mere markant og spændende udtryk. Tag et kik på Deadwood- og Deadwood Square-kollektionerne.

Unika sølv ringe designet personligt til dig

Er du på udkik efter en unika ring i sølv? Måske skal du giftes og ønsker vielsesringe designet særligt til dig og din udkårne? Så er Stegeager Jewellery det helt rigtige sted. Jeg har specialiseret mig i at lave Personligt Designede Smykker, dvs. smykker, som designes sammen med kunden. Du kan læse mere om Personligt Designede smykker, og hvordan et samarbejdsforløb typisk ser ud, lige her.

Design og kvalitet hos Stegeager Jewellery

Kreativt og gennemarbejdet design af sølv ringe

Jeg stræber efter at fremstille sølv ringe, som forener kunstnerisk udtryk, enkel elegance og praktisk brugbarhed. Hver kollektion og hvert enkelt smykke gennemgår en grundig designproces med kreative eksperimenter, som først afsluttes, når smykkerne udtrykker deres egen personlighed og fortælling. Ingen masseproduktion, ingen springen på sidste nye trends – kun godt håndværk og gennemtænkt design af tidløse smykker.

Garanti for kvalitet

Som erfaren og certificeret guldsmed med en stor passion for design og materialer kan du være sikker på, at mine sølv ringe er af høj kvalitet. Alle Stegeager smykker er designet og lavet af mig selv. Jeg har lagt mange timer i at udvikle originale designs og lave smykkerne i høj kvalitet.

De sølv smykker, jeg selv går med er ofte prototyper og designudkast til kommende kollektioner. Det gør mig mere sikker på smykkets visuelle holdbarhed, og hvordan det opleves af andre. Og så sikrer jeg mig, at smykket er behageligt at have på.

Få rådgivning til dit valg af sølv ringe

Jeg gør en dyd ud af at sparre med mine kunder om valg af smykker, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige smykker, der passer netop til dem. Ring eller skriv eller besøg mig, så tager vi snak om smykker.

Besøg mit showroom

Du er meget velkommen til at besøge mig i mit showroom og værksted på Vesterbro i København. Her kan du prøve mine smykker, og vi kan tage en snak om stil og valg af smykker.

Få dine smykker designet personligt til dig

Jeg har specialiseret mig i at designe smykker sammen med kunden. Så hvis du drømmer du om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af, så er jeg den du skal kontakte.

Læs mere om Personligt Designede Smykker.

Godt at vide om sølv ringe


Hvad er sølv ringe lavet af?

Mine sølv smykker er lavet af 925 Sterling sølv. Sølv smykker hos Stegeager Jewellery fremstår altid som sølv, dvs. jeg forgylder ikke for at få det til at ligne guld.

Vælg den rigtige ringstørrelse

.Hvis du ikke kender ringstørrelsen på din finger, har jeg lavet en guide til måling af størrelsen. Se guiden her.

Sådan vedligeholder du dine sølv ringe

Du kan selv vedligeholde dine sølv smykker ved med jævne mellemrum vaske dem i varmt vand, lidt sæbe og en blød tandbørste.

Sølv er blødt, så du vil opleve, at det ved almindelig brug hurtig kan få mærker og ridser – en ”slidtage”, som i nogle tilfælde kan være rigtig fin. Afhængig af tykkelsen på dine sølv ringe, kan de også miste formen, men det kan som regel fikses ret nemt.

Når din ring trænger til en kærlig hånd – hvad enten det drejer sig om, at den skal pudses op, rettes op eller blot renses – kan du komme forbi mit værksted, så klarer jeg det for dig.