STEGEAGER JEWELLERY

Guld ringe

Jeg designer og fremstiller stilrene guld ringe med unikke detaljer. Du kan både finde elegante smykker, som kan kombineres og stackes, så du kan skabe dit eget udtryk, og du kan finde mere særegne og iøjnefaldende guld ringe, som fremstår smukke alene på hånden. Enkelte guld ringe er fattet med diamanter og giver et mere eksklusivt look.

Find dit eget udtryk.

Hvorfor skal du gå med guld ringe?


Personlighed og stil med guld ringe

Guld ringe giver mange forskellige muligheder for at tilføre dit udseende ekstra personlighed og stil. Ringe kan symbolisere kærlighed, troskab og status, men i dag bærer vi lige så ofte guld ringe som en måde at udtrykke personlighed og stil på, eller for at skabe et markant udtryk, der skiller sig ud.

Stegeager Jewellery stræber efter at designe guld ringe, der har personlighed, fortæller en historie og skaber en god balance mellem det enkle og det ekstraordinære. Mine guld ringe er stilrene med unikke detaljer og kan bæres både til højtideligheder og i hverdagen.

Er du tvivl om, hvilken slags ring som skal være din næste? Tjek vores ringe ud her på siden eller på vores facebookside for mere inspiration.

Sammensæt dine guld ringe med andre smykker

I mine kollektioner vil du finde guld ringe i et enkelt og stilrent design, som kan sammensættes eller stackes til et mere markant og spændende udtryk. Tag et kik på Deadwood- og Deadwood Square-kollektionerne.

Markante ringe, som fremstår smukke alene

Nogle af mine guld ringe har et mere markant design, der gør dit look personligt og iøjnefaldende. Disse ringe egner sig eminent til at blive båret alene eller sammen med øreringe og vedhæng fra samme kollektion. Se min Chamboo-kollektion.

Unika guld ringe og vielsesringe designet personligt til dig

Er du på udkik efter en unika ring i guld? Måske skal du giftes og ønsker vielsesringe designet særligt til dig og din udkårne? Så er Stegeager Jewellery det helt rigtige sted. Jeg har specialiseret mig i at lave Personligt Designede Smykker, dvs. smykker, som designes sammen med kunden. Du kan læse mere om Personligt Designede smykker, og hvordan et samarbejdsforløb typisk ser ud, lige her.

Design og kvalitet hos Stegeager Jewellery

Kreativt og gennemarbejdet design af guld ringe

Jeg stræber efter at skabe guld ringe, som forener kunstnerisk udtryk, enkel elegance og praktisk brugbarhed. Hver kollektion og hvert enkelt smykke gennemgår en grundig designproces med kreative eksperimenter, som først afsluttes, når smykkerne udtrykker deres egen personlighed og fortælling. Ingen masseproduktion, ingen springen på sidste nye trends – kun godt håndværk og gennemtænkt design af tidløse smykker.

Garanti for kvalitet

Som erfaren og certificeret guldsmed med en stor passion for design og materialer kan du være sikker på, at mine guld ringe er af høj kvalitet. Alle Stegeager smykker er designet og lavet af mig selv. Jeg har lagt mange timer i at udvikle originale designs og lave smykkerne i høj kvalitet.

De guld smykker, jeg selv går med er ofte prototyper og designudkast til kommende kollektioner. Det gør mig mere sikker på smykkets visuelle holdbarhed, og hvordan det opleves af andre. Og så sikrer jeg mig, at smykket er behageligt at have på.

Stegeager guld ringe er lavet i massivt guld

Jeg lægger vægt på holdbarhed og bæredygtighed. Alle guld ringe er lavet af massivt 14 karats genanvendt guld. 14 karat giver den helt rigtige farve, formbarhed og hårdhed – og så kan det holde resten af dit liv. Massive guld smykker bliver smukkere med tiden, patina gør dem kun pænere og mere personlige. Blandt mine mest populære kreationer finder du den unikke Chamboo Ring i guld med diamant, den tidløse Deadwood guldring og den elegante Deadwood guldring med diamant.

Få rådgivning til dit valg af guld ringe

Jeg gør en dyd ud af at sparre med mine kunder om valg af smykker, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige smykker, der passer netop til dem. Ring eller skriv eller besøg mig, så tager vi snak om smykker.

Besøg mit showroom

Du er meget velkommen til at besøge mig i mit showroom og værksted på Vesterbro i København. Her kan du prøve mine smykker, og vi kan tage en snak om stil og valg af smykker.

Få dine guld smykker designet personligt til dig

Jeg har specialiseret mig i at designe smykker sammen med kunden. Så hvis du drømmer du om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af, så er jeg den du skal kontakte.

Læs mere om Personligt Designede Smykker.

Godt at vide om guld ringe


Hvad er guld ringe lavet af?

Rent guld er virkelig blødt. Derfor legerer man guldet med andre metaller, fx sølv, kobber og palladium, for at gøre metallet hårdere, så det kan bruges til smykker.

Legeringerne bruges også til at opnå den rette farve. Almindeligt gult guld er normalt blandet med sølv og kobber. Blander man fx mere kobber, bliver guldet mere rødt

Jeg anvender 14 karat guld, fordi det giver en dejlig guldfarve og god balance af hårdhed og formbarhed.

Garantien for guldets kvalitet

Guldsmeden stempler sine smykker 585 for 14 karat og 750 for 18 karat og ”underskriver” med et navnestempel.

Guldsmeden står herefter inde for, at de smykker, der er blevet solgt, har den værdi, de er blevet stemplet med.

Vælg den rigtige størrelse guld ring

.Hvis du ikke kender ringstørrelsen på din finger, har jeg lavet en guide til måling af størrelsen. Se guiden her.

Sådan plejer du dine guld ringe

Du kan selv vedligeholde dine guld smykker ved med jævne mellemrum vaske dem i varmt vand, lidt sæbe og en blød tandbørste.

Når de trænger til en grundig rensning, kan du komme forbi mit værksted, så renser jeg dem for dig.