STEGEAGER JEWELLERY

Sølv smykker

Jeg laver sølv smykker i et skandinavisk design med unikke detaljer. Nogle af mine smykker har en enkel og elegant stil, andre er mere grafiske og udfordrende. Jeg stræber efter at designe alle mine smykker med en distinkt personlighed og historie.

Gå på opdagelse, kombiner smykker og find dit eget udtryk..

Vis flere smykker Vis færre smykker

Hvorfor skal du gå med sølv smykker?


Hvad er du på udkik efter?

Søger du et friskt og iøjnefaldende look i hverdagen eller til fest uden at det bliver alt for selvhøjtideligt? Er du vild med at sammensætte og stacke mange forskellige smykker? Er du til eksperimenterende og utraditionelle smykker? Så kan smykker lavet i sølv være det perfekte valg for dig.

Hvad symboliserer sølv smykker?

Siden romertiden har sølv betydet det næstebedste – nr. 2 – næst efter guld. Sølv kan dog sagtens stå i egen ret som et smukt smykke.

For mig udtrykker sølv lys og lethed – sommer. De er jo netop lysere og lettere end guldsmykker. Sølv smykker er ikke så selvhøjtidelige, men til gengæld mere kølige i udtrykket. Så hvis du har fået en smule farve i huden og hygger dig med venner og en kold drink på en varm sommerdag, så er sølv smykker det perfekte valg!

Sølv giver frihed til at lege med form og udtryk

Form og overflade har stor betydning for det samlede udtryk i sølv smykker. Formen kan være blød, kurvet, voluminøs, og overfladen kan have en silkeagtig eller en mat-børstet overflade.

Sølv er et af de hvideste metaller, der findes, og smykkerne kan derfor poleres virkelig blanke. De kan få ret stor opmærksomhed med deres lysende spejllignende overflade. Derfor er sølv også fantastisk til fest – det er bare et andet og lettere udtryk end guld.

Sølv smykker kan til gengæld også være rå og udfordrende – fx hvis man børster dem matte og leger lidt med formen.

Jeg designer både enkle sølv smykker i skandinavisk stil og smykker med et mere utraditionelt og grafisk udtryk.

Er du i tvivl om, hvilken stil, som passer til dig? Så tjek vores mange smykker i sølv ud her på siden eller find inspiration til dit næste smykke på vores facebookside.

Skab en personlig stil med sølv smykker fra Stegeager Jewellery

Enkle og elegante smykker

I mine kollektioner vil du finde sølv smykker, der kan sammensættes eller stackes til et markant og spændende look. Der er ingen regler eller grænser for, hvordan du vælger at bære smykkerne – ud over din egen smag. Klik fx ind på min Deadwood- og Deadwood Square-kollektioner

Grafiske og udfordrende smykker

Du finder også smykker i et mere grafisk design, der skiller sig ud og gør din stil mere personlig. Med disse smykker har jeg leget med koncept og form, hvilket har givet dem et grafisk og udfordrende udtryk. Tag et kig på min No Waste-kollektion.

Kreativt og gennemarbejdet design

Når jeg arbejder med smykker, søger jeg som regel et enkelt og elegant look med små unikke detaljer. Jeg stræber efter at forene kunstnerisk udtryk, enkel skønhed og praktisk brugbarhed. Smykket skal fortælle en historie og skabe en god balance mellem det enkle og det ekstraordinære. Ingen masseproduktion, ingen springen på sidste nye trends – kun godt håndværk og gennemtænkt design af tidløse smykker.

Få rådgivning til dit valg af sølv smykker

Som erfaren og certificeret guldsmed med en stor passion for design og materialer kan du ikke bare være sikker på, at mine sølv smykker er af høj kvalitet. Jeg kan også være din sparringspartner, når du skal vælge dit smykke.

Besøg mit showroom og prøv smykkerne

Du er meget velkommen til at besøge mit værksted og showroom på Vesterbro i København. Her kan du prøve alle mine smykker, og vi kan tage en snak om, hvilke smykker, der vil passe godt til dig.

Få dine sølv smykker designet personligt til dig

Jeg har specialiseret mig i at designe smykker sammen med kunden. Så hvis du drømmer du om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af, så er jeg den du skal kontakte.

Læs mere om Personligt Designede Smykker.

Godt at vide om sølv smykker


Hvad er mine sølv smykker lavet af?

Mine sølv smykker er lavet af 925 Sterling sølv.

Sølv smykker hos Stegeager Jewellery fremstår altid som sølv, dvs. jeg forgylder ikke for at få det til at ligne guld. 

Sådan behandler du dine sølv smykker

Sølv er blødt, så det skal behandles varsomt, ellers får det hurtigt mærker og ridser. 

Sølv smykker oxiderer også helt naturligt over tid. Overfladen reagerer simpelthen med ilt i luften, når du bærer smykket, Det ses som en gullig overflade, der efterhånden bliver sort. Det er altså ikke en fejl ved smykket, som du skal sende til reklamation. Derfor kan det være en god idé at lægge dine sølv smykker i lufttæt emballage, når du ikke bærer dem. Det sinker oxyderingsprocessen.

.