KURSUS


Smykkeworkshop for børn

P1020144 2
P1020117 2
Smykkekursus København

SMYKKEWORKSHOP FOR BØRN

Hvad siger du til at lære at lave dit helt eget smykke? På denne workshop for børn skal vi have det sjovt med at designe og lave smykker. Men vi laver skam ikke bare smykkerne for sjov: Du lærer at lave en rigtig ring i ægte sølv, som du kan tage med dig hjem og vise frem til vennerne!

Så hvis du er mellem 10-15 år gammel, så er det sammen med mig dine smykkedrømme kan gå i opfyldelse. Det bliver sjovt!

Hvad skal vi lave?

Trin for trin arbejder vi med ringen til den er helt færdig og klar til at tage på. Vi skal bruge mange forskellige typer værktøj og arbejde med de teknikker, som en guldsmed bruger til lave smykker. Vi skal være kreative og bruge fantasien, og så er det jo kun en ekstra bonus, at det giver en rigtig god fornemmelse selv at have skabt noget, man kan tage på med det samme.

Hvad skal jeg kunne?

Du behøver ikke at have prøvet det før, for du lærer det hele på kurset. Der vil være snacks og noget at drikke (af den økologiske slags). Du skal selv medbringe en madpakke.

December

Weekend

Kr. 1770

Dato

6/01, …………

Tidspunkt

17:30 – 21:30

Januar

Onsdag formiddag

Kr. 1770

Dato

8/01, …………

Tidspunkt

17:30 – 21:30

Februar

Tirsdag aften

Kr. 2060

Dato

4/10, …………

Tidspunkt

17:30 – 21:30

Book kurset

Kursusinfo

Susan Stegeager

Der er ingen forudsætninger

Der er maximum 6 børn på mine hold

Inkluderet i prisen er en eller flere smykker i sølv op til max 10 gram. Brug af messing, kobber og plexiglas er inkluderet i prisen.

Du tilmelder dig ved at booke og betale for kurset her i webshoppen. Er der i øjeblikket ikke opslåede kurser, så ring eller skriv, så kan vi måske arrangere et kursus.

Når virksomheder booker kurser, tillægges kursusprisen moms.