NO WASTE


Med No Waste-kollektionen er mit mål at udnytte materialet til fulde for at minimere materialespild. Hvert sæt af ørestikker består af symbiotiske, men umage par: Hvert par er savet ud af én plade, hvor “indmaden” i den ene ørestik udgør den anden ørestik. Den store designmæssige udfordring er, at gøre hver udsavede del lige interessant for øjet.
Selvom jeg nok ikke reder kloden, er No Waste mit lille bidrag til at skabe opmærksomhed om klodens begrænsede ressourser.
Inspiration til smykkerne i denne kollektion er alt fra gamle bykort, arkitektur, mikroorganismer, maskiner og flora. Ørestikkerne bliver solgt som par.
Smykkerne laves i 14 karat guld, 925 Sterling sølv og oxyderet sølv.

No waste


Med No Waste-kollektionen er mit mål at udnytte materialet til fulde for at minimere materialespild. Her vil udfordringen altid være at gøre hver udsavede del lige interessant for øjet. Selvom jeg nok ikke reder kloden, er No Waste kollektionen mit lille bidrag til at skabe opmærksomhed om klodens begrænsede resurser.
Inspiration til smykkerne i denne kollektion er alt fra gamle bykort, arkitektur, mikroorganismer, maskiner og flora. Ørestikkerne bliver altid solgt som par og vil altid være asymmetriske, da ”indmaden” i en ørestik udgør den anden ørestik.
Smykkerne laves i 14 karat guld, 925 Sterling sølv og oxyderet sølv.

No Waste