STEGEAGER JEWELLERY

Speciallavede smykker

Drømmer du om et smykke designet efter din smag? I dialog med dig designer jeg speciallavede smykker i høj kvalitet.

Book et møde eller få et tilbud på din smykkeidé

Jeg lægger vægt på god service og dialog med dig

Udgangspunkt i dine idéer til speciallavede smykker

Specialdesignede og speciallavede smykker er til dig, der drømmer om et unikt smykke, designet personligt til dig eller den, du holder af. En forlovelsesring, en vielsesring, en kærlighedserklæring, en halskæde til din datters konfirmation eller blot et helt unikt smykke til dig selv? Så har du her fundet det helt rigtige design-koncept. Du får et smykke, hvor dine idéer og ønsker er omdrejningspunkt for designprocessen og det endelige smykke.

Gamle smykker og arvestykker

Har du gamle smykker eller arvestykker, som det kunne være spændende at få moderniseret efter din smag, så kontakt mig endelig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at bringe dit gamle smykke til live igen.

Vi kan designe smykket sammen

For dig, der gerne vil have indflydelse på smykkets design, er speciallavede smykker den eneste rigtige løsning. Jeg kan fx besøge dig privat, eller du kommer ind på mit værksted. Så har har vi ro til at bringe tanker og ideer i spil. Du fortæller mig om dine ønsker og din smag, og jeg sørger for ekspertise i guldsmedehåndværk og designproces. Sammen finder vi frem til smykkets design.

Fokus på dialog, kreativitet og kvalitet

Med Speciallavede Smykker hos Stegeager Jewellery får du en service og en oplevelse, som du vil få svært ved at finde andre steder.. Jeg har lagt særlig vægt på god service og dialog med kunden, og der er samtidig garanti for høj kvalitet i håndværk, designproces og endeligt produkt.

Speciallavede smykker

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Min vielsesring skulle være noget særligt – 24 karat og jeg ville selv lave den. Jeg kontaktede Susan og hun var med på ideen. Det blev præcis den succes jeg havde håbet. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan!
Kasper Larsen

Sådan gør vi


  • Book et møde eller fortæl mig lidt om dine ønsker ved at ringe eller skrive til mig
  • Jeg besøger dig privat eller vi mødes på mit værksted og showroom.
  • Her snakker vi dine ønsker godt igennem og finder frem til designet på dit smykke
  • Jeg tager mål og skitser med mig hjem og laver en model
  • Vi mødes igen, du prøver modellen, og vi retter til i facon og mål
  • Jeg færdiggør nu smykket. Vi mødes det antal gange, det kræves for at smykket kommer til at passe dig helt perfekt.
  • Og prisen? Prisen sættes ud fra hvilke materialer, der bliver brugt, og hvor kompliceret smykket er at fremstille. 

Book et møde, eller fortæl mig om dine ønsker

Du er velkommen til at ringe: +45 40 58 58 54

Du er velkommen til at skrive:

Hvorfor speciallavede smykker?

Skræddersyede løsninger: Smykker, der afspejler din personlighed

Speciallavede smykker fra Stegeager er skræddersyede løsninger, der afspejler din personlighed og stil. Jeg tror på, at et smykke skal være mere end bare et smukt tilbehør – det skal fortælle en historie og have en særlig betydning for den, der bærer det. Derfor arbejder jeg tæt sammen med dig for at skabe et smykke, der repræsenterer dine personlige præferencer. Uanset om du ønsker et smykke, der symboliserer din kærlighed til et andet menneske , eller et stykke, der repræsenterer en vigtig begivenhed i dit liv, vil de speciallavede smykker få en æstetisk og personlig værdi, som skaber varige minder.

Kreativ frihed: Speciallavede smykker skabt ud af dine drømme

Speciallavede smykker giver dig mulighed for at udforske din kreativitet. Hos Stegeager opfordrer vi dig til at drømme stort og tage del i designprocessen, så du får et smykke, der er helt og holdent dig. Uanset om du har en klar vision for dit smykke eller blot en vag idé, vil jeg arbejde sammen med dig for at omdanne dine tanker og inspirationer til en konkret og smuk realitet. Og hvis du drømmer om smykker, der bryder konventionerne, kan vi skabe speciallavede smykker, der er helt unikke.

Du kan også søge inspiration i mine kollektioner. Tag et kig på mine guldsmykker, sølvsmykker og diamantsmykker.

En helhedsoplevelse: Speciallavede smykker er en rejse

Når du vælger speciallavede smykker fra Stegeager, får du ikke kun et enestående smykke, men også en spændende rejse gennem designprocessen. Fra det første møde og udveksling af ideer, til skitser og 3D-modeller, og endelig håndværket bag det færdige smykke, vil du være en aktiv del af processen og opleve det håndværk og kreative arbejde, der går ind i skabelsen af dit smykke. Oplevelsen vil helt sikkert gøre smykket endnu mere værdifuldt og meningsfuldt.

Smykker, der kan gå i arv

Ved at investere i speciallavede smykker fra Stegeager, skaber du ikke kun et smykke, der er skræddersyet til dig, men også et potentielt familiearvestykke, der kan videregives fra generation til generation. Vores smykker er skabt med fokus på kvalitet og holdbarhed, hvilket betyder, at de er designet til at vare i årtier og endda århundreder. Når du bestiller et speciallavet smykke, skaber du en varig arv, der kan bære din historie og de minder, der er knyttet til det, langt ind i fremtiden.

Et speciallavet smykke kan blive en værdifuld genstand, som dine børn, børnebørn og oldebørn kan bære med stolthed og kærlighed. Gennem dette arvestykke vil din historie og de værdier, du værdsætter, leve videre og inspirere kommende generationer. Ved at vælge speicallavede smykker fra Stegeager, investerer du ikke kun i et smukt stykke tilbehør, men også i en tidløs skat, der kan være med til at binde din familie sammen gennem kærlighed og tradition.